Doriana Vet

Servicii DDD

Folosim numai produse de a caror eficienta suntem 100% siguri si metode proprii, imbunatatite permanent pe parcursul celor sapte ani de activitate. Produsele folosite sunt avizate in Romania pentru profilaxia sanitar umana.

  • Deratizare
  • Dezinsectie
  • Dezinfectie
WhatsApp Image 2020-07-16 at 13.42.48

Activitatii DDD

Produsele folosite sunt avizate in Romania pentru profilaxia sanitar umana.

01
02
03
Deratizare
Deratizarea are drept scop combaterea rozatoarelor. Rozatoarele produc pagube economice importante si transmit boli.
Dezinsectie
Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a insectelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare.
Dezinfectie
Dezinfectia sau Decontaminarea, este operatiunea prin care prevenim sau combatem virusurile, bacteriile si fungii.
rat-pets-eat-51340

Deratizare

Deratizarea are drept scop combaterea rozatoarelor. Rozatoarele produc pagube economice importante si transmit numeroase boli infecto-contagioase grave. Prin particularitatile, mobilitatea si frecventa lor excesiva, rozatoarele reprezinta vectori permanenti si contribuie in mare masura la diseminarea pe scara larga a infectiilor, la transportul si la largirea focarelor naturale de boala. Combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului, cu o intensitate mai mare primavara si toamna, cand resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile devin tot mai coborate. In mediul urban, acolo unde rozatoarele se adapteaza cu mare usurinta, se impune efectuarea permanenta de deratizari, mai ales in spatiile ce le ofera conditii prielnice de dezvoltare.
 

Dezinsectie

Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a insectelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare (direct sau indirect). Dezinsectia trebuie efectuata in toate spatiile locuite sau circulate de oameni, atat in interior cat si in exterior. Dezinsectia impotriva insectelor taratoare, precum gandacii, puricii, plosnitele, miriapozii, trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsectia impotriva insectelor zburatoare, cu exceptia daunatorilor de depozit, trebuie efectuata incepand cu luna martie si pana in lunile octombrie – noiembrie, in functie de temperatura mediului. In functie de suprafata spatiului ce trebuie tratat, de gradul de infestare, tipul de insecta, frecventa operatiunilor, suntem preocupati ca intre calitatea lucrarilor si pretul acestora, sa fie cel mai bun echilibru.
 
photo-1579570893425-a89052aa635b
photo-1584820927498-cfe5211fd8bf

Dezinfectie

Dezinfectia sau Decontaminarea, este operatiunea prin care prevenim sau combatem virusurile, bacteriile si fungii. Riscul contactarii unei bacterii sau a unui virus de la o persoana infectata intr-o anumita incinta, in mijloacele de transport in comun sau cand folosim toalete publice este foarte mare. Efectuarea periodica a dezinfectiei ne protejeaza de acesti inamici nevazuti, dar extrem de periculosi. Aceste actiuni de prevenire si combatere nu se fac „dupa ureche”, ele sunt un act medical care cere buna cunoastere a substantelor, a spectrului de actiune, a timpului de contact, cat si a tehnologiei utilizate in obtinerea aerosolilor sau peliculei de contact. Produsele folosite de societatea noastra prezinta un spectru larg de actiune, neutralizand rapid principalii agenti patogeni, avand actiune bactericida, virucida, fungicida, si sporicida.
 

Toate eforturile noastre sunt indreptate catre satisfacerea cererilor clientilor

Contacteaza-ne cu incredere